Politic

Ministrul de Interne anunţă ocuparea posturilor de prefect şi subprefect vacante. În Teleorman, postul de subprefect e liber de trei luni

Prezentă la ceremonia publică prilejuită de împlinirea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, organizată în municipiul reşedinţă de judeţ, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a precizat că, pentru perioada următoare, are în vedere acoperirea posturilor vacante de prefect şi subprefect din unele judeţe.

„Voi face o analiză şi credeţi-mă că am idee despre activitatea multor prefecţi din ţară. Mă interesează în perioada imediat următoare să acoperim locurile vacante pentru că avem încă situaţii la nivelul prefecturilor unde avem vacant ori postul de prefect, ori cel de subprefect şi cred că e important să acoperim această diferenţă de personal la nivelul prefecturilor”, a afirmat ministrul Carmen Dan.

Printre judeţele în care este vacantă una din cele două funcţii de la conducerea Instituţiei Prefectului este şi judeţul Teleorman, funcţia de subprefect fiind vacantă încă de pe 27 octombrie, când Liviu Dumitraşcu a fost instalat în funcţia de prefect de Teleorman, la nici o săptămână după ce fusese numit, prin ordin de prim ministru, al doilea om din administraţia de la nivel de judeţ.

Cu toate acestea, pe ordinea de zi a şedinţei Executivului de miercuri, 25 ianuarie, nu figurează nicio hotărâre de Guvern privind încetarea exercitării unor funcţii publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcţii publice, astfel că a doua funcţie numită de la nivel de judeţ va mai rămâne vacantă cel puţin încă o săptămână. (Violeta Mocanu)

 

3 Comments

  1. Postul de subprefect e al ALDE! Sunt destui oameni pregatiti pentru a face fata cerintelor acestei functii. ALDE are oameni cu initiativa si pregatire ! SUCCES,ALDE! jj

  2. Daca comentariul este scris de Costica Berechet acesta este un p…t cu P mare!

  3. Berechet C.

    DINA JEAN PREFECT!!!!!Cea mai buna alegere, un om de mare valoare, serios, muncitor, cu viziune!!!Haide Jeane la putere, sa scapi tara de lichele!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.