Politic

Miniștri PNL așteptați în județ și săptămâna viitoare

“Pelerinajul” miniștrilor PNL în Teleorman nu se va termina odată cu finalizarea campaniei electorale, în județ fiind așteptați să ajungă, în perioada următoare, miniștrii Educației, Mediului și Sănătății.

Potrivit președintelui PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, vor avea loc întâlniri atât cu ministrul Mediului, cât și cu ministrul Educației, pentru a discuta despre situația în care se află instituțiile de învățămât din Teleorman, una care îl „nemulțumește”, dar și cu ministrul Sănătății, pentru a discuta situația „precară” în care se află unitățile sanitare.

„Am venit în această poziție publică pentru a dezvolta județul Teleorman. Ne vom apleca asupra tuturor domeniilor din județul Teleorman și miniștrii liberali sunt interesați de dezvoltarea județului Teleorman, iar eu voi lua pas cu pas ministerele, voi dezvolta acest județ pe toate domeniile de activitate. (…) Săptămâna viitoare mă aștept foarte serios să discut cu ministrul Mediului, este foarte important să discutăm niște probleme de mediu la nivelul județului, va trebui să avem o discuție și cu ministrul Sănătății, despre situația precară a unităților sanitare din județul Teleorman și, de asemenea, cu ministrul Învățământului, pentru că eu nu sunt mulțumit, personal, de ceea ce se întâmplă în școli, nici din punct de vedere profesional și al educației copiilor, nici din punct de vedere al igienei și al bunului mers în școlile din Teleorman”, a precizat președinteșe PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferințe de presă ținute, joi, la sediul partidului.

La conferința de presă ținută de președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, prim-vicepreședintele organizației, Tiberiu Neamu, și secretarul general Dan Popescu fusese anunțată și participarea ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, însă oficialul nu a mai ajuns.

 

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/efectele-vremii-rele-in-teleorman-copaci-rupti-si-fire-cazute-din-cauza-vantului-puternic/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.