Sport

Metalul Peretu a plecat în cantonament la munte! – “Vrem să fim pregătiţi pentru campionat!”

Una din echipele teleormănene, de la nivel judeţean, care merge frecvent în stagiu centralizat de pregătire, la munte, este Metalul Peretu. Actuala ocupantă a locului 10 în clasamentul Ligii a 4-a îşi menţine obiceiul şi în acest an, astfel că de vineri, 8 februarie a.c., lotul de jucători de la Peretu a plecat spre judeţul Vâlcea, în staţiunea Căciulata, acolo unde îşi desfăşoară cantonamentul de pregătire din acest an. Deşi anunţase iniţial ca loc de pregătire staţiunea Vălenii de Munte (Prahova), conducerea echipei a schimbat în ultim moment locaţia, însă condiţiile de antrenament şi întreg peisajul din zona Căciulata i-a mulţumit pe jucătorii din Peretu. “Am decis, în ultim moment să venit la Căciulata, avem condiţii excelente de pregătire, traseele pentru alergări sunt foarte bune, sunt şi terenuri unde avem condiţii de antrenamente. Consider că am făcut o alegere bună revenind aici, după trei ani de zile”, a spus primarul comunei Peretu, Ionel Olteanu, cel care a însoţit echipa în stagiul montan şi chiar a făcut câteva antrenamente alături de jucători în aceste zile. Antrenorul principal al echipei Metalul, Costică Oprea, împreună cu stafful clubului (îl are alături pe secundul Adrian Petruş, dar şi pe delegatul echipei, Lilian Petruş), are la pregătire un lot format din 21 de jucători, care vor un program destul de strict din punct de vedere al antrenamentelor. “Ca orice cantonament de pregătire, încercăm să îmbinăm antrenamentele, cu momentele de relaxare, sunt condiţii excelente aici, şi pentru recuperare în mod deosebit. Sper să fim pregătiţi pentru startul campionatului, mai ales că în ultimele zile vom juca şi două meciuri de verificare”, a spus antrenorul Oprea.

Cantonamentul montan de la Căciulata al echipei Metalul, care este suportat atât de Primăria Peretu, cât şi de un sponsor al echipei, Gheorghe Petrache, se va desfăşura până vineri, 15 februarie, când se speră ca jucătorii să revină acasă cu “bateriile pline” pentru returul de campionat. “Este foarte importantă pregătirea centralizată, de iarnă, băieţii răspund bine la efort şi, chiar dacă avem două antrenamente zilnic, atmosfera este destinsă”, a mai spus primarul Ionel Olteanu despre cantomentul de la Vâlcea. După cum se ştie, prima etapă a campionatului Ligii a 4-a judeţeană este programată pentru sâmbătă, 2 martie, iar Metalul Peretu va juca pe teren propriu contra formaţiei Pamimai Videle.

 

Lotul echipei Metalul Peretu care se află în stagiu centralizat de pregătire la Căciulata cuprinde următorii sportivi: Mihai Ivan, Valentin Sandu, Marius Matei – portari; Florentin Baltă, Ionel Tuleu, Marius Ciofalcă, Lucian Ene, Valentin Iaurum, Marius Florea – fundaşi; Alin Enucă, Aurel Bălţăţeanu, Mihai Ştefan, Marius Băltăreţu, Cristian Zgaroi, Marius Ghimiş, Alin Tiţu, Alexandru Burcea – mijlocaşi; Ionuţ Burcea, Ionuţ Purcărea, Adrian Popescu, Claudiu Ivaşcu. Antrenor principal: Constantin Oprea; antrenor secund: Adrian Petruş; delegat: Lilian Petruş; sponsor: Gheorghe Petrache; preşedinte onorific / primar: Ionel Olteanu.  (B.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.