Eveniment

Mesaje anticorupție adresate participanților la Festivalul de Teatru Tânăr „Ideo Ideis” – Alexandria

În perioada 08.08.2019-12.08.2019, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Teleorman au desfășurat o activitate de informare și conștientizare anticorupție, în parteneriat cu organizatorii Festivalului de Teatru Tânăr „Ideo Ideis” – Alexandria, adresată participanților la eveniment.

În acest sens, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Teleorman au interacționat cu aproximativ 400 de participanți la festival (adolescenți și adulți) și au distribuit materiale cu mesaj anticorupție.

Cu această ocazie, au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a D.G.A., infracțiunile de corupție prevăzute de Codul Penal, consecințele săvârșirii faptelor de corupție, fiind totdată, popularizate datele de contact ale D.G.A – S.J.A. Teleorman și Call Center-ului Anticorupție 0800.806.806.

Activitatea de distribuire a materialelor s-a realizat cu sprijinul unor lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al Județului Teleorman.

Cetățenii județului Teleorman care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție săvârșite de către lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne pot face acest lucru printr-o sesizare la Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806, prin email la adresa teleorman.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

Reamintim faptul că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, al cărui sediu se află în mun. Alexandria, str. Ion Creangă, nr.71-73, jud. Teleorman, tel: 0247407292, 0247407293.

Seviciul Județean Anticorupție Teleorman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.