Politic

Medicul Haralambie Epure confirmă candidatura la șefia PNL Alexandria

Odată cu anunțul făcut de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, conform căruia a fost stabilit calendarul alegerilor interne, organizațiile județene și locale ale liberalilor au intrat în pregătiri pentru stabilirea listelor de candidați.

Fiecare organizație locală liberală trebuie să înceapă procesul de alegeri după data de 1 iunie, astfel că perioada în care trebuie să decidă candidaturile este una destul de scurtă.

La Alexandria, lucrurile par să fie suficient de așezate, actualul președinte interimar al liberalilor din municipiu anunțându-și intenția de a candida pentru funcția de președinte al organizației. Important de menționat este și faptul că Haralambie Epure se bucură și de susținerea din partea președintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, care a declarat că își dorește continuitate în echipa PNL Alexandria.

Haralambie Epure, care, în actuala legislatură, este consilier local în Consiliul Local al municipiului Alexandria, declară că motivația care l-a determinat să se alăture liberalilor alexăndreni a rămas, în continuare, la fel de puternică: “Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, îmi doresc din tot sufletul ca orașul nostru să se transforme, să devină un loc în care oamenii să-și dorească să vină, nu unul din care să vrea să plece. Încă de când am preluat Organizația PNL Alexandria, am încercat să coagulez o echipă dornică de muncă, o echipă care să identifice ce probleme au cetățenii din orașul nostru, dar, mai ales, care să găsească și soluțiile adecvate. În continuare, scopul nostru electoral este acela ca, după următoarele alegeri locale, Alexandria să fie condusă de un liberal, ceea ce înseamnă, implicit, că îmi voi asuma și o candidatură pentru funcția de primar al orașului.

Știu că după ce se va termina și ciclul electoral din PNL, odată ce fiecare organizație locală își va fi ales președintele, la fel și la nivel județean, toți liberalii din județ vor continua să muncească pentru binele concetățenilor lor, vor pune umărul la dezvoltarea localităților pe care le reprezintă și vor iniția și alte proiecte benefice pentru oameni”, declară președintele PNL Alexandria, Haralambie Epure.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.