Sport

Medalie de argint pentru CSS Alexandria la sprint

atletismDe-a lungul ultimilor zece ani, atletismul din Teleorman a stat sub impresia rezultatelor de excepţie obţinute de Andreea Ogrăzeanu. Odată cu trecerea la seniori, pentru atletismul alexăndrean a urmat o perioadă de regres în rezultate, îndeosebi la probele de sprint, 100 şi 200 metri, cele în care s-a evidenţiat şi Andreea Ogrăzeanu.

Antrenoarea Cristina Manea, cea care a a fost de fiecare dată alături de Andreea Ogrăzeanu, a reuşit în ultima perioadă să se evidenţieze totuşi, printr-un alt sportiv care obţine rezultate pe plan naţional în cele două probe de sprint, Andrei Ciobanu (sportiv originar din judeţul Giurgiu) fiind deja în vederile lotului naţional al României. Născut în anul 1995, Ciobanu este dublu-legitimat la CSS Alexandria / Farul Constanţa, cluburi pe care le reprezintă în cadrul concursurilor la care participă, sub coordonarea antrenoarei Cristina Manea. Iar în scurta sa colaborare cu antrenoarea alexăndreană, acesta s-a remarcat prin calităţile pe care le deţine, dar şi prin rezultate.  “Este un sportiv ambiţios, are calităţi bune şi, spun eu, cred că poate face o figură frumoasă la naţionalele de juniori mari”, a spus Cristina Manea despre Andrei Ciobanu.

Rezultatele obţinute de Andrei Ciobanu (juniori I) la Campionatul naţional LPS-CSS, desfăşurat recent în Bucureşti, au fost:

– locul 2 (medalie de argint), 200 m plat (22.50 secunde);

– locul 4, 100 m plat (11.03 secunde).

În privinţa Andreei Ogrăzeanu, aceasta se pregăteşte pentru Internaţionalele de seniori ale României, programate vineri, 7 iunie, în Bucureşti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.