Sport

Meci spectaculos la Buzescu – Olteni 4-4!

Unul din cele mai spectaculoase jocuri ale ediţiei 2013 din Cupa Teleormanul s-a disputat sâmbăta trecută, între Rapid Buzescu şi Viaţă Nouă Olteni, două echipe cu pretenţii în această ediţie. Jocul, care a început cu o întârziere de peste 20 de minute faţă de ora oficială (11.00), a avut ritm, goluri multe, dramatism şi un final electrizant, care avea să ducă la o remiză echitabilă, în opinia multora. Iar acest 4-4 din final asigură ambelor formaţii, pe merit, calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, indiferent de rezultatele din ultima rundă; doar că, departajarea directă se va face la golaveraj, acolo unde mai bine stă echipa din Olteni.

– Rapid Buzescu – Viaţă Nouă Olteni 4-4 (Lascu 54 pen, 65, 84, Niculae 60 / Pescaru 16, Ciobanu 39, Nica 90, Sincă 90+3).

One Comment

  1. Cum sa ai perfomanta cand in toate jocurile se fac numai blaturi!?In penultima etapa a campionatului Buzescu conducea pe Tiganesti cu 2-0 la un momendat, dupa care pierde cu 4-3!La meciul asta tot echipa din Buzescu este condusa cu 2-0 la un momendat, dupa care se ajunge in final, mai exact in minutul 90+3 la un rezultat de egalitate adica 4-4 rezultat pe placul ambelor echipe! Ce parere are seful fotbalului judetean? Iar nu are probe,sau nu doreste sa aibe? Scuzati, el este preocupat cu Casa fotbalului!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.