Eveniment

Meci caritabil pe Stadionul Municipal / Vali Badea îi aduce pe fotbaliștii de la “Old Boys Steaua” la Alexandria

În organizarea fostului jucător al Stelei, Vali Badea, la Alexandria are loc un turneu caritabil, cu participarea mai multor echipe locale, dar și a celor de la “Old Boys Steaua”.

Scopul evenimentului “Împreună pentru Eric” este acela de a se strânge banii de care părinții micuțului Eric au nevoie pentru tratamentul la un spital din Turcia, boala de care suferă nefiind tratabilă în România.

Astfel, echipele de fotbal se întâlnesc duminică, 14 aprilie, pe stadionul din Alexandria, de la ora 10.00. Intrarea se face pe baza unei donații minime de 10 lei, iar banii strânși vor fi donați către părinții micuțului Eric. Șase echipe vor juca între ele, câștigătoarea urmând să evolueze, de la ora 15:00, împotriva celor de la ”Old Boys Steaua”.

Din echipa lui Vali Badea vor face parte nume mari care au făcut istorie pentru roș-albaștri, precum: Marian Aliuță, Adrian Neaga, Sorin Paraschiv, Bănel Nicoliță, Eugen Trică, Florentin Dumitru, Sorin Ghionea, Martin Tudor, Rădoi, Ciocoiu, Miu, Ogăraru, Toto, Baciu, Diniță, Mozacu sau Coman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.