Sport

Meci amânat în Cupa României la fotbal feminin

Suporterii echipei feminine de fotbal Universitatea Alexandria așteptau cu sufletul la gură revenirea în iarbă a fetelor, care ar fi trebuit să se producă, în conformitate cu programarea inițială, la finele acestei săptămâni. Universitatea Alexandria avea meci în optimile de finală ale Cupei României cu prim divizionara Real Craiova, pe 25 februarie, la Alexandria, de la ora 11.00.

La solicitarea oltencelor, staff-ul tehnic al Universității a acceptat amânarea partidei pentru data de 8 martie, ora 13.00, la Stadionul ”Municipal” din Alexandria.

”Aveam posibilitatea să nu acceptăm amânarea, însă ne-am gândit că este fair-play și este în interesul fotbalului feminin din România ca meciul să se joace. Desigur că ne interesează calificarea, dar vrem să o obținem prin mijloace corecte și sportive. Nu ne este teamă de diferența de eșalon, deoarece, într-o fază anterioară a Cupei României, am învins Real II Craiova cu 3-1. Menționez că la acel meci, doljencele au utilizat multe jucătoare din prima garnitură, așa că pornim cu ascendent moral asupra lor”, a declarat, exclusiv pentru Ziarul Teleormanul, antrenorul Universității Alexandria, Călin Pistolea.

Ținând cont de data la care se joacă meciul, 8 martie, considerăm că Teleormanul sportiv va trebui să coaguleze întreaga energie pozitivă în jurul acestei echipe, în speranța că de Ziua Femeii, Universitatea Alexandria se va califica în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.