Economie

Material lemnos și patru motofierăstraie, confiscate de polițiștii teleormăneni

Marți, 15 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea, împreună cu reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Alexandria, au acționat pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos,  fiind depistați în flagrant delict 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au fost confiscat cantitatea de 1.53 metri cubi de material lemnos și 4 motofierăstraie care au fost ridicate în vederea cercetărilor, au fost întocmite 8 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național, furtul de arbori doborâți sau rupți de fenomene naturale ori de arbori care au fost tăiați ori scoși din rădăcini, din păduri, perdele forestiere de protecție, din terenuri degradate care au fost ameliorate prin lucrări de împădurire și din vegetația forestieră din afara fondului forestier național.
Totodată, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform OUG. 195/2002 R. în valoare de 870 de lei, au fost legitimate 23 de persoane, controlate 14 autovehicule și 4 atelaje hipo.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.