Social

Măsuri suplimentare, în Piaţa Centrală

SC Pieţe şi Târguri Alexandria  a adoptat măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu Covid-19 în Piaţa Centrală. Astfel, pe lângă dezinfectarea  permanentă cu alcool sanitar și clor a suprafețelor de contact, spălarea cu substanțe pe bază de clor a pavimentelor zonei, lărgirea culoarelor pentru clienţi, măsuri luate încă de la începutul săptămânii trecute, administratorii Pieţei Centrale au afişat bannere informative la toate căile de acces, au pus afişe pentru informarea cetăţenilor şi au aplicat delimitarea cu vopsea la accesul în casierie. De asemenea a fost luată măsura distanţării meselor comercianţilor la minim 1,8 metri şi au fost înfiinţate suprafeţe de clorinare la toate căile de acces.

Pentru siguranţa tuturor, comercianţii au înţeles că trebuie să poarte mască şi mănuşi, iar marfa a fost acoperită cu folie, astfel încât riscul răspândirii infecţiei cu Covid-19 să fie minim.

Pentru sănătatea tuturor, vă recomandăm să staţi în casă, iar în cazul în care este absolut necesar să ieşiţi, petreceți cât mai puțin timp în zonele aglomerate şi păstrați distanța recomandată de 1.5 – 2 m față de persoanele din jur.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.