Social

Măsuri educative dedicate consumului de fructe și de lapte, dezbateri, activități educative practice, desfăşurate în nouă unităţi şcolare din judeţ

Conform datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Teleorman, în luna mai, în unităţile şcolare din judeţul Teleorman, au fost distribuite 576.788 de produse de panificație, 575.645 de produse lactate și 568.109 de mere, de Programul naţional “Lapte şi corn” beneficiind, astfel, 30.080 preșcolari și elevi, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Teleorman.

Totodată, conform datelor furnizate, în perioada menţionată, în nouă unități de învățământ din județ, din care două din mediul urban, s-au desfășurat măsuri educative, respectiv 13 acțiuni dedicate consumului de fructe și de lapte, dezbateri, activități educative practice.

Pentru anul şcolar 2017-2018, distribuţia produselor lactate și de panificație s-a făcut în școlile și grădinițele cu program normal din localitățile din zona Alexandria începând cu data de 9 octombrie 2017, iar în celelalte unități de învățământ din județ, începând cu 4 decembrie 2017. Livrarea merelor s-a făcut începând cu data de 11 decembrie 2017.  (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.