Eveniment

Măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor COVID-19, în Piața Centrală din Alexandria

Mesele din Piața Centrală din Alexandria au fost răsfirate, astfel încât toate culoarele pentru clienți să aibă lățimi minime de siguranță de 3-4 metri, iar suprafețele de contact sunt dezinfectate cu alcool sanitar și clor, în timp ce pavimentele zonei sunt spălate cu substanțe pe bază de clor, a anunțat Victor Drăgușin, primarul Alexandriei. Măsurile au fost luate în continuarea celor adoptate anterior, pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

“Fac precizarea că, până în acest moment, nu au fost emise directive de către Comitetul Național pentru Situații Speciale cu privire la închiderea piețelor agroalimentare și nici nu există în țară piețe închise sau cu activitate restrânsă, informația fiind confirmată în această dimineață de Asociația Administratorilor de Piețe din România, organism la care în această perioadă partenerul din Alexandria se află în proces de aderare”, transmite Victor Drăgușin.

În același timp, primarul Alexandriei face, încă o data, apel la toți cetățenii municipiului să iasă cât mai puțin din case și să evite zonele aglomerate.

“Pentru sănătatea tuturor, vă recomand să vă limitați ieșirile din casă, să petreceți cât mai puțin timp în zonele aglomerate și să păstrați distanța recomandată de 1.5 – 2 m față de persoanele din jur”, este mesajul primarului Alexandriei pentru cetățenii municipiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.