Eveniment

Măști, eșarfe sau fulare, care să acopere gura și nasul, obligatorii în Alexandria

Pentru alexăndrenii care ies din case, precum și pentru celelalte persoane care, dintr-un motiv sau altul, tranzitează municipiul reședință de județ, este obligatorie purtarea măştilor, eşarfelor și a oricăror dispozitive care acoperă nasul și gura confecționate din diverse materiale textile fabricate industrial sau artizanal acasă, începând de 12 aprilie.

Decizia a fost luată în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență de vineri, 10 aprilie, și vizeză toate spațiile publice, magazine, mijloacele de transport în comun, taximetre, piețele agroalimentare și deplasările pe domeniul public, măsura urmând să rămână în vigoare până pe data de 30 aprilie, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației la nivel local

De asemenea, membrii CLSU Alexandria au decis și că nerespectarea acestor prevederi se va sancționa cu avertisment în perioada 12-15 aprilie, și cu amendă în valoare de 50 de lei, după data de 15 aprilie.

Obligativitatea purtării de măști, eșarfe, fulare sau alte obiecte de vestimentație care să acopere nasul și gura este deja în vigoare în mai multe dintre orașele din țară, măsura fiind luată pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

2 Comments

  1. bombonica lu' bombonel

    zilele astea tzara a plans amarnic un sofer de salvare mort la Suceava . Orice om are valoarea lui si merita un gest pios, dar acest sofer de salvare a fost fiul unui alt sofer de SALVARE . Daca nu era si nu avea pile , cunostiinte la nivelul sefimii BANI acest decedat n-ar fi obtinut postul in vecii vecilor. aviz amatorilor . Poti fi sofer ca Titi Aur SI SA AI studii de medicina e degeaba . Cel cu pile si bani va obtine postul . CLAR ?

  2. Spunatile ca „esarfe” este prea vag, sunt l esarfe din matase transparente, alea nu sunt bune. Trebuie educati oamenii cum sa isi faca masti si sa le poarte pt ca tot emit stropi pe lateral daca nu sunt bine puse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.