Eveniment

Mașina care a lovit o femeie și pe copilul acesteia, pe platoul din Pădurea Vedea, era condusă de un adolescent de 15 ani

O femeie din Alexandria și copilul acesteia au ajuns la spital, duminică seară, după ce o mașină condusă de un adolescent de 15 ani, tot din Alexandria, i-a lovit în timp ce aceștia se deplasau pe platoul din Padurea Vedea. După impact, adolescentul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și furt în scop de folosință în cazul unui eveniment rutier produs, duminică seară, pe aleea de acces către pădurea Vedea din localitate, transmite Poliția Teleorman.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din Alexandria, conducea autoturismul tatălui său, pe care l-a sustras fără știrea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stânga față, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate.

După producerea evenimentului, tânărul a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia și copilul au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.