Social

Marți are loc repartiția candidaților cu punctaj de promovare la concursul de rezidențiat

Sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat organizat de Ministerul Sănătății și Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București se apropie de final.

Candidații care au obținut între 807 și 484 de puncte în sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat vor putea alege în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute, în limita celor 628 locuri și posturi scoase la concurs.

Repartiția candidaților va avea loc marți, 23 mai 2023. În funcție de opțiunile candidaților, marți se va cunoaște gradul de ocupare a celor 628 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea din noiembrie 2022 a Concursului de admitere în Rezidențiat.

În sesiunea extraordinară din 14 mai, punctajul minim acceptat pentru alegerea postului a fost de 484, mult inferior punctajului minim din sesiunea din toamnă, respectiv 565 de puncte.

Numărul posturilor scoase la concurs a fost direct corelat cu posibilitățile de pregătire a universităților de Medicină și Farmacie, a anunțat Ministerul Sănătății.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.