Eveniment

Marți, 13 – Ziua Informării Preventive în Teleorman

ISU Teleorman a derulat marți, 13 august, sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, o serie de activităţi informativ-educative, ce au urmărit conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de risc generatoare de situaţii de urgenţă.
Mesajul pompierilor militari s-a adresat atât copiilor, cât și părinților, bunicilor, tutorilor sau altor persoane care au responsabilitate pentru siguranța celor mici.
Cu această ocazie, la sediile subunităților de intervenție din județ s-a desfășurat „Ziua Porților Deschise”, pentru toţi cei care au dorit să cunoască măsurile şi regulile de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă şi să se familiarizeze cu specificul meseriei de pompier, vizualizând şi tehnica de intervenţie utilizată de echipajele serviciilor profesioniste la misiunile de salvare.
Totodată, în zonele cu public numeros au fost organizate puncte de informare preventivă în cadrul cărora toate persoanele interesate au putut obţine informaţii referitoare la cum putem preveni și cum trebuie să ne comportăm pe timpul producerii unei situații de urgență.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.