Politic

Marin Almăjanu, preşedintele PNL Teleorman – “Antonescu, o candidatură benefică şi onorantă pentru Alexandria”

– Dle Almăjanu, care este de fapt “istoria” candidaturii preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în Teleorman, în Colegiul Alexandria-Rural pentru Senat?

– Este una recentă, de aproape o lună, o lună şi jumătate, cînd l-am întrebat pe dl Crin Antonescu, dacă n-ar vrea să candideze în Teleorman, unde a mai fost deputat în legislatura 1996-2000. Răspunsul a fost atunci, că ar avea o altă opţiune, dar că nu este o ofertă de neluat în seamă, rămînînd să mai discutăm la momentul potrivit…

– Şi cînd a venit momentul potrivit?

– Săptămîna trecută, chiar la început, cînd ne-am întîlnit în Delegaţia permanentă. Atunci,ne-a spus că ia în calcul o eventuală candidatură în Teleorman, alături de Liviu Dragnea, care tocmai îşi anunţase şi el intenţia de a candida. A rămas că mai discutăm în urma unei evaluări mai concrete pe care o va face în următoarele zile, după care evenimentele au început să se precipite şi, sîmbătă, ne-am întîlnit la Bucureşti şi am primit confirmarea din partea dumnealui că vrea să candideze pe un colegiu de Senat. Am căzut de acord amîndoi că ar fi bine să intre în alegeri pe Colegiul Alexandria-Rural, o idee pe care o avea şi dl preşedinte Dragnea. Ca urmare, amîndoi, în calitatea noastră de copreşedinţi ai USL Teleorman, am hotărît că o asemenea candidatură este nu numai benefică pentru Teleorman, ci şi onorantă. Orice alte comentarii pe această temă sînt fără temei şi doar divagaţii răutăcioase.

– Cum a primit organizaţia PNL Teleorman această “veste” minunată.

– Exact cum spuneţi “O, ce veste minunată”. Adică m-am bucurat că preşedintele Antonescu va candida la Teleorman şi că de aici, din mijlocul nostru va pleca preşedintele României. Am avut deja unele întîlniri cu primarii şi structurile de conducere ale organizaţiilor din judeţ care şi-au manifestat, atît entuziasmul cît şi hotărîrea de a cîştiga alegerile.

– De ce spuneaţi că o asemenea candidatură este benefică pentru judeţ?

– Chiar şi pentru alegerile parlamentare este benefică. Populaţia judeţului va lua contact direct cu preşedintele Antonescu şi va afla programul care va fi implementat de USL în perioada următoare pentru ieşirea din criză şi îndreptarea răului pe care l-a făcut PDL-ul cît a stat la guvernare. Crin Antonescu va ridica procentul votului favorabil USL cu 3-4 procente pe total judeţ.

– Aveţi, totuşi, în noile condiţii un mesaj pentru teleormăneni?

– Eu vreau să-i asigur pe toţi locuitorii Teleormanului că viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu, este un om responsabil, care se gîndeşte şi munceşte pentru cetăţenii României. Categoric, Teleormanul va avea de cîştigat cu dl Antonescu, senator, şi din 2014, preşedintele ţării.

GH. PARASCHIV

3 Comments

 1. F**K ALL THE POLITICAL PEOPLE AND JUSTICE FOR ALL!!!!!!!!!!!!!!!!sa se desfiinteze judetele,nu-si mai au rostul,astea sunt din vremea comunismului. avem prea multi prefecti,sefi de cj baroni,baronese,consilieri etc!!!!!!!! cat poate sa mai rabde natiunea romana???? pana unde,pana cand? sa ne unim intr-o forta populara si sa terminam odata cu toti hotii.

 2. DECI ,,,,,TRAG CONCLUZIA CA TELEORMANUL,JUDET NEBAGAT IN
  SEAMA 23 DE ANI,,,,,DEVINE “VEDETA”,CARE LANSEAZA IN
  POLITICA ROMANEASCA ,,,,UN PRESEDINTE AL ROMANIEI,UN PRIM
  MINISTRU SAU MINISTRU DE INTERNE,ALTI MINISTRI,PARLAMENTARI
  DE VAZA,,,,SI V-A CURGE SI LAPTE SI MIERE,,,,,,
  II CUNOSC PE TOTI DIN 1990,,,,,SI,,,,NU PREA CRED,,,,
  POZITIA TELEORMANULUI DE CEL MAI SARAC DIN EUROPA,,,SPUNE
  TOT,,,,,,,AU FOST TOTI ALESI IN STRUCTURI ULTIMII 8 ANI,

 3. Selciug Dan

  Marin Almajanu o candiadura MALEFICA si DEZONORANTA!!!!Batranul escroc peretean!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.