Politic

Marian Zlotea şi-a dat demisia din conducerea PDL. Teodor Niţulescu îi va lua locul.

Carmen Dumitrescu

Situaţia din interiorul PDL începe din nou să se complice, în pragul alegerilor parţiale din februarie. Se pare că rezultatele obţinute de actuala conducere a partidului nu au mulţumit pe cei de la Bucureşti şi nici pe membrii organizaţiei din teritoriu, aşa că Marian Zlotea a considerat că e cazul să facă gestul firesc al demisiei de onoare. Contactat telefonic, acesta a recunoscut că rezultatele obţinute de organizaţia judeţeană sub conducerea sa au fost foarte slabe şi că este de la sine înţeles că, în aceste condiţii, nu există altă variantă decât să demisioneze şi să se întoarcă la Centru, pentru a-şi continua acolo cariera politică.

Mai mult, Zlotea a mai făcut şi o dezvăluire aşteptată de întreg mediul politic din judeţ, şi anume acela că Teodor Niţulescu este candidatul sigur al PDL la alegerile ce se vor organiza pentru ocuparea fotoliului de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. În consecinţă, tot Teodor Niţulescu va ocupa de acum funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Teleorman, urmând ca după alegerile din 3 februarie să se decidă dacă tot el va conduce în continuare organizaţia sau şansa aceasta va fi acordată unui alt lider al partidului.

2 Comments

  1. mihai murar

    ha-ha

  2. Va cistiga Nitulescu, fotoliul de primr al Jud. Teleorman cind va zbura porcul. Mai intii acest individ a dus la distrugerea spitalelor din judet, prin vinderea prin firmele sale a tot felul de obiecte, la preturi de 10 ori maimari fatà de magazine. Telormàneni fiti pe picioarele voastre si nu votati astfel de indivizi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.