Politic

Marian Sărdan, fost director APM, în cărţi pentru funcţia de subprefect

Marian Sărdan, fost director al  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman, urmează să fie numit în funcţia de subprefect al judeţului, potrivit unor surse liberale. Numirea inginerului Marian Sărdan urmează să fie făcută, cel mai probabil, în următoara şedinţă de Guvern în care vor fi făcute noi eliberări din funcţie, respectiv numiri de prefecţi şi subprefecţi.

Marian Sărdan a fost instalat în funcţia de director al APM Teleorman în 2009, după ce la alegerile locale din 2008 a candidat pentru Primăria Zimnicea, fără prea mare succes însă. De la conducerea APM a fost înlocuit în anul 2012.

Pentru cea de-a doua funcţie numită din judeţ au fost luaţi în discuţie mai mulţi apropiaţi ai liberalilor teleormăneni, susţin surse din partid, printre care Nelu Stoian, Elena Vlad sau Nicoleta Voicu, însă în cele din urmă a fost preferat Marian Sărdan.

Funcţia de subprefect al judeţului a rămas vacantă după ce Liviu Dumitraşcu a fost instalat în funcţia de prefect de Teleorman joi, 27 octombrie, la nici o săptămână după ce fusese numit, prin ordin de prim-ministru, al doilea om din administraţia de la nivel de judeţ. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. De ce nu il pun pe Titirisca sau Nitulescu?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.