Politic

Maria Stoian şi Alexandru Iliescu, propunerile PNL pentru funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

Dacă liberalii câştigă alegerile locale de pe 5 iunie în judeţul Teleorman, iar PNL se va alege cu şefia Consiliului Judeţean, pentru cele două funcţii de vicepreşedinte propunerile dreptei din judeţ sunt Maria Stoian şi Alexandru Iliescu, a precizat Eugen Pîrvulescu, copreşedintele PNL Teleorman în cadrul unei conferinţe de presă ţinută marţi, 24 mai.

Liderul PNL Teleorman, alături de care s-a aflat şi Maria Stoian, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a vorbit şi despre modul în care decurge campania electorală pentru alegerile locale de pe 5 iunie, precum şi despre obiectivele PNL pentru perioada următoare. De asemenea, a fost adusă în discuţie şi înfiinţarea Alianţei pentru Dezvoltarea Sudului, proiect la care vor lua parte judeţele Teleorman, Giurgiu şi Olt şi care va avea drept principal obiectiv derularea proiectelor de investiţii necesare pentru dezvoltarea regiunii. (Violeta Mocanu)

7 Comments

 1. moromete dela odobeleasca

  cine nu crede ce-am scis mai inainte sa vina in curtea spitalului si vor vedea masinile lui Iliiescu ,a nepotului IACOBULA , cumnatului , a magazionerului Alexe si ale nepotilor si ale tuturor rudelor lor . Jumate din spital este al lor si al celor ce practica prostitutia la vedere
  .

 2. moromete dela odobeleasca

  daca PNL nu are oameni competenti si lanseaza caricaturi de talia lui Iliescu si babuinul Alexe e bine sa dispara precum PNT -CD. Asta a condus spit. Rosiorii de V. 30 ani -el ia miile de euro la angajare , el face cotractele el dispune de fondurile spit. si el promoveaza pe criterii sexuale personalul , deci asta a dus la falimentul acestui spit. in timp ce el si gasca lui si neamul lor cel neadormit PROSPERA cu masini de lux , case cu piscine si livinguri unde poti sa intorci camionul. ROSIORENI DUCETI ACEST PARTID LA GUNOI ! NU-L VOTATI !

 3. MooieJilisexu

  Jilisexu, jeg batran, mai crede ca pacaleste pe cineva, cum coana Lizuka il pacaleste ca el este tatal plodului!Sandu Ilisexu esti un infractor septuagenar inca in libertate, o felegma de om ce toata viata ta te-ai tinut numai de rahaturi!!!Huideo, tata de copii retardati!!!

 4. Si PDL ….ramane fara functii ? Bravo Sandule le-ai tras-o si la aștia !

 5. Ce kakanarie!Ilisexu ar trebui castrat, legat, tras un sut in koor!!!Jigodia batrana, kurwar, hot si labagiu, numai sa manace banul public stie derbedeul!!!!

 6. Ce a facut femeia asta,Maria Stoian,pentru judetul Teleorman?:))))

 7. Septimiu

  Parvulescu a adus vorba si despre faptul ca este anchetat de DNA? Despre faptul ca a livrat cu complicitatea lui Nitulescu spitalului din Rosiori aparatura de 3 ori mai scumpa? Despre faptul ca are fotograful pus pe lista de consilieri?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.