Politic

Maria Stoian, deputat PNL: Femeile liberale își definitivează obiectivele politice ale acestei toamne / Comunicat de presă

Particip în aceste zile la reuniunea Școlii de Vară a Organizației Femeilor Liberale (OFL), desfășurată la Eforie Nord, cu tema “O nouă viziune: leadership feminin liberal”.

Manifestarea va cuprinde o serie de analize, discuții și dezbateri pe subiecte de larg interes, între care proiectele OFL pentru sprijinirea tinerilor și a părinților în fața provocărilor actuale, instrumente adecvate de comunicare, precum și propuneri de inițiative legislative specifice pentru îmbunătățirea vieții femeilor din România.

În cadrul evenimentului este inclusă și ședința Biroului Politic Național al OFL, în care se vor stabili direcțiile de acțiune a Organizației pentru perioada următoare.

Organizaţia Femeilor Liberale îşi propune să propulseze în viitoarele competiţii electorale candidate responsabile, integre şi bune profesioniste în domeniile lor de activitate.

Sunt încrezătoare că dinamizarea activității femeilor liberale, atât în interiorul partidului, cât şi ca prezenţă pe listele alegerilor de anul viitor, va aduce acel plus de valoare necesar PNL pentru a câştiga confruntările deloc uşoare care ne aşteaptă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.