Eveniment

Maratonul filmelor de dragoste continuă la Cinema Alexandria

Monica DUMITRESCU

Seria de proiecţii cinematografice oferită alexăndrenilor de municipalitate cu prilejul sărbătoririi Dragobetelui, sărbătoarea iubirii la români, continuă şi în acest week-end. Maratonul filmelor de dragoste la Cinema Alexandria aduce vineri, 24 martie, filmul “Love story”, sâmbătă, 25 martie, “Titanic” şi duminică, 26 martie, filmul “Nothing Hill”.

“Maratonul filmelor de dragoste” este o iniţiativă a Primăriei Alexandria, desfăşurată în perioada 17 februarie 2017 – 12 martie 2017. Alexăndrenii sunt invitaţi să vizioneze o serie de proiecţii ale celor mai difuzate şi vizionate filme de dragoste ale tuturor timpurilor.

“Cu siguranţă, dragostea este cel mai important sentiment pe care îl are un om. De altfel, a făcut subiectul la foarte multe melodii şi filme de ani buni de zile. Încercăm să fim mai iubitori, dragi alexăndreni, şi vă propun să participaţi la o serie de filme de dragoste mai vechi şi mai noi. Sunt sigur că o să privim cu mai multă profunzime acest sentiment care este dragostea”, a spus primarul Victor Draguşin.

Intrarea este pe bază de invitaţie. Invitaţiile se pot ridica în urma înscrierii la Primăria Municipiului Alexandria, et. 2, cam. 50, între orele 10.00 – 12.00, în limita locurilor disponibile.

În funcţie de numărul de solicitări, organizatorii vor redifuza anunumite filme în zile şi la ore pe care le vor comunica în timp util.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.