Politic

Mara dezminte

Ioan DUMITRESCU

Florică Mara, fost preşedinte al Organizaţiei judeţene Teleorman al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, mai nou membru al Partidului Naţional Liberal, neagă faptul că ar candida pentru preşedinţia Organizaţiei judeţene PNL Teleorman.

Florică Mara declară că nu ar putea candida împotriva actualului preşedinte Eugen Pîrvulescu, care intenţionează să-şi prelungească mandatul de preşedinte. Mara susţine că nu ar fi moral, etic, şi nici măcar nici logic, ca el să candideze împotriva celui care l-a primit în partid cu braţele larg deschise şi pe care nu ar putea să îl sape la rădăcină. Florică Mara mai susţine că Eugen Pîrvulescu l-a primit la PNL Teleorman ca pe un prieten, drept pentru care nu poate să contracandideze împotriva unui prieten. În concluzie, Florică Mara susţine că nu va candida pentru postul de preşedinte al Organizaţiei judeţene Teleorman a Partidului Naţional Liberal.

3 Comments

  1. Acest analfabet care a absolvit singurul liceu din judet care il putea absolvi, ajuns intre timp si „dottoree”ca sa citez un clasic in viata,absolvire gen Bombonica Dragne,pune la incercare nervii cetatenilor care urmaresc scena politica!Ca politician este zero barat. Toate partidele pe unde a trecut nu au facut altceva decat sa-i toace banii.Citez din articol: Nu ar fi moral, etic, si nici macar si nici logic( o exprimare a la Mara)ca el sa candideze impotriva celui carte l-a primit cu bratele larg deschise…incheiat citatul.Nu d-le Mara este si logic si moral sa candidezi,daca vrei sa te mai implici in politca(implicare tardiva in opinia mea)pentruca nu d-ta contezi ci banii de care orice partid are mare nevoie!

  2. Cate dreptate are Jenica in legatura cu Mara Florica!
    ………….Porc adica PORC este Florica Mara

  3. Nea MARA a ramas ceea ce a fost toata viata!!!!Un PORC SLUGARNIC!!!Ma mir ca nu a mai aparut Nutzu-Cretinutzu, spagarul uneperistilor, deghizat in liberal!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.