Eveniment

Manifestările dedicate Zilelor municipiului Alexandria, deschise de Spuma Party

Municipalitatea alexăndreană sărbătoreşte, în acest an, 185 de ani de la atestarea documentară a oraşului Alexandria, printr-o serie de manifestări culturale, artistice şi sportive, astfel că în perioada 24 august – 2 septembrie, alexăndrenii vor avea parte de multă distracţie.

Concursuri dintre cele mai diverse, pentru care sunt pregătite premii considerabile, simpozioane, lansări de carte, procesiune religioasă, expoziţie de maşini de epocă, spectacole pentru copii, spectacole de muzică populară şi uşoară, toate şi-au făcut loc în programul manifestărilor din acest an.

Nu vor lipsi nici tradiţionalele premieri ale celor mai frumoase spaţii verzi, celui mai vârstnic cetăţean, primului născut în ziua de 30 august, şedinţa festivă a Consiliului local Alexandria în cadrul căreia va fi conferit titlul de cetăţean de onoare.

Manifestările dedicate Zilelor municipiului Alexandria au debutat sâmbătă, 24 august, cu o Spuma Party, la Ștrand Vedea, la care au luat parte alexăndreni de toate vârstele. Distracția a fost la ea acasă, iar petrecăreți mai mici și mai mari au dansat pe cele mai în vogă melodii, mixate de DJ Emil Safta.

Atomsfera a fost întreținută de MC Tom, iar organizatorii au pregătit pentru participanți jocuri, concursuri și reprize de spuma party, astfel încât petrecerea să fie una din cele mai reușite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.