Eveniment

Mandat european de arestare, pus în aplicare de poliţişti

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Teleorman, împreună cu cei din cadrul I.P.J. Dolj, au depistat, în urma schimbului de date şi informaţii operative prin intermediul Biroului Naţional Interpol din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., o femeie urmărită internaţional de autorităţile italiene, pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Teleorman şi I.P.J. Dolj au depistat, în urma unei acţiuni, o femeie de 34 ani, din judeţul Dolj, urmărită la nivel internaţional. Femeia a fost găsită într-o locuinţă din localitatea Vităneşti, judeţul Teleorman, unde domicilia fără forme legale.

Pe numele acesteia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti.

În fapt, femeia nu a respectat hotărârea unei instanţe judecătoreşti italiene, prin care, cei doi copii minori, pe care îi avea cu fostul soţ, au fost încredinţaţi acestuia. Cei doi copii, două fete, cu vârsta de 6, respectiv 7 ani, au fost găsiţi împreună cu mama lor.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus introducerea acesteia în arest, în vederea extrădării.

Minorele au fost internate într-un centru de plasament din municipiul Alexandria, urmând a fi derulate procedurile de repatriere a acestora.

2 Comments

  1. pacat de copii…

  2. PELICANUL DE LA MAVRODIN

    nu despartiti copii de mama

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.