Politic

“Mamuţii din alte partide nu-şi au locul în PP-DD” – Liviu Neagu

O declaraţie tranşantă a secretarului general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, Liviu Neagu, vine să contracareze zvonurile care apar, de la o zi la alta, referitoare la tot felul de alianţe politice sau candidaturi ale unor politicieni din alte partide pe listele PP-DD. Astfel, într-o recentă declaraţie politică, Liviu Neagu afirmă: “Mamuţii din alte partide nu-şi vor găsi locul în PP-DD. Noi ne menţinem, în continuare, consecvenţi faţă de ceea ce am afirmat şi în campania electorală pentru alegerile locale, şi anume mergem singuri şi ne bazăm pe propriile forţe în câştigarea bătăliilor electorale la care ne-am angajat, nu ne vom trăda electoratul, nu putem să primim în rândurile noastre oameni politici care vin cu un istoric pătat sau care se încadrează perfect în sintagma ciocoi sau baron, fie ei locali sau naţionali”.

Ca atare, se poate spune că şi aşa-zisele declaraţii ale lui Vasile Blaga, conform cărora o alianţă între PDL şi PP-DD nu este imposibilă, pot fi încadrate la categoria “intoxicări politice sau de presă”.

Singurul lucru cert este că secretarul general al PP-DD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene PP-DD Teleorman, Liviu Neagu, este hotărât să intre în bătălia pentru un fotoliu parlamentar, urmând să candideze în Colegiul Roşiorii de Vede, pentru Camera Deputaţilor. (A.N.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.