Eveniment

Maia Morgenstern şi Bogdan Gamaleţ se vor întâlni cu liceenii alexăndreni

Carmen Dumitrescu

La Alexandria, marile personalităţi ale culturii naţionale ajung destul de rar. Şi atunci când acest lucru se întâmplă, se poate discuta cu adevărat despre evenimente. Punerea în contact a generaţiei tinere cu oameni care au avut şi au ceva de spus prin activitatea lor este un demers realmente important iar municipalitatea alexăndreană face eforturi pentru ca evenimente de acest fel să se întâmple, cel puţin de câteva ori pe an. Iată că în perioada 7 – 11 aprilie, în sala mare de şedinţe a primăriei va avea loc o serie de întâlniri şi dezbateri cu personalităţi marcante ale vieţii publice autohtone. Aceste întâlniri se adresează elevilor de liceu şi urmăresc să creeze o puncte de legătură între tinerii alexăndreni şi oameni care, prin activitatea lor, au demonstrat, prin activitatea lor, că munca şi ambiţia produc rezultate certe asupra evoluţiei personale şi profesionale. La întâlnirile menţionate vor participa grupuri de câte 20 de elevi de la fiecare liceu din Alexandria, selectaţi de către unităţile de învăţământ.

Printre invitaţi se numără realizatorul de emisiuni al postului realitatea TV, Bogdan Gamaleţ, acesta fiind prezent la Alexandria pe data de 10 aprilie şi celebra actriţă, Maia Morgenstern, întâlnirea cu ea fiind programată pentru data de 11 aprilie, începând cu ora 11.30. Se pare că municipalitatea intenţionează să invite şi alte nume importante ale culturii şi vieţii publice autohtone, astfel că programul complet al dezbaterilor va fi publicat în curând, după ce toate înţelegerile vor fi perfectate.

One Comment

  1. Vad ca despre Dan Purec nu spuneti nimic ,ca si Maia Morgenstein sant anticomunisti convinsi si fac apologia democratieiei participative ,dar in TELEORMAN ORICE ESTE POSIBIL .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.