Eveniment

Mai puţine infracţiuni de omor în 2012 – Din zece crime comise anul trecut, două sunt cu autori necunoscuţi

Şeful adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, insp. şef Nelu Urziceanu, a declarat, cu ocazia prezentării raportului de activitate a IPJ Teleorman pe anul 2012, că în Teleorman, pe parcursul anului trecut criminalitatea gravă comisă cu violenţă înregistrează 10 infracţiuni de omor, 6 tentative de omor sau 9 vătămare corporală gravă. Ponderea în infracţiunile cu violenţă o constituie infracţiunile de lovire sau alte violenţe, cu 1.412 fapte, tendinţa fiind de scădere cu 22% faţă de anul 2011.

Dintre acestea, spunea adjunctul IPJ Teleorman, 7 cazuri au fost soluţionate, într-un caz de omor autorul este cunoscut, dar este fugit în străinătate, iar în alte două cauze continuă cercetările în vederea identificării autorilor, aceştia fiind încă necunoscuţi.

Potrivit procurorului criminalist, Traian Nedelcuţă, este vorba de cele două crime comise în primul trimestru al anului 2012, una la Tătărăştii de Sus, unde o femeie a fost găsită decedată în propria locuinţă, iar cea de-a doua este crima comisă la Mârzăneşti, asupra unui bărbat, găsit, de asemenea, decedat în locuinţa sa. Ambele omoruri au fost comise, după cum a precizat Traian Nedelcuţă, în scop de jaf. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.