Social

Mai puțin de 50% dintre candidații la examenul de titularizare au luat note mai mari de 7 / Doi dascăli au reușit “performanța” să obțină 1, respectiv 1.3

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a publicat rezultatele concursului de național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2022. Rezultatele examenului susținut în data de 13 iulie de dascălii care au dorit să se titularizare pe post sunt înainte de contestații.

Astfel, la nivelul județului Teleorman, din 213 candidați, numărul celor care au obținut note mai mici de 7 este de 109, ceea ce înseamnă o “rată de promovare” în rândul profesorilor mai mică de 50%. Cele mai mici note au fost obținute de doi candidați care la examenul scris “au făcut” de 1, respectiv 1.3, ambii la disciplina de concurs Educație fizică și Sport. La polul opus, figurează candidații care au note peste 9, numărul acestora fiind 17. Cea mai mare notă a fost de 9.75 și a fost obținută de o candidată care a susținut examenul la disciplina Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice, marți, 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv miercuri, 20 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe platforma dedicată concursului în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 29 iulie şi 1 august”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.