Social

Mai multe unități de învățământ au primit, prin intermediul Crucii Roșii Teleorman, boilere cu capacități de 50-100 litri

Filiala de Cruce Roșie Teleorman a venit în sprijinul a mai bine de 2.200 de elevi din Teleorman care nu beneficiau de condiții igienico-sanitare în cadrul unităților de învățământ. Astfel, în parteneriat cu Ariston Thermo România, au asigurat accesul la apă caldă pentru mai multe școli și grădinițe din județul Teleorman. Practic, s-a realizat echiparea cu boilere performante Ariston.

Acesta este al 5-lea an consecutiv în care se desfășoară această misiune de a reda confortul pentru elevi, acolo unde accesul la apă caldă nu este asigurat. De altfel, conform statisticilor, numărul instituțiilor care nu au acces la apă caldă și la condiții sanitare în clădiri este unul foarte mare: “Accesul la apa caldă rămâne o problemă majoră în școli și grădinițe, în special în cele din mediul rural, astfel că, în cadrul campaniei, donațiile de echipamente termice au fost direcționate cu prioritate către aceste instituții”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii Teleorman.

Școlile la care cele 20 de boilere cu capacitatea de 50-100 de litri au ajuns: Școala Gimnazială Necșești, Grădinița cu program normal Troianul, Școala Gimnazială Trivalea-Moșteni, Școala Gimnazială nr. 4 Turnu Măgurele, Grădinița cu PN nr. 2 Băduleasa, Școala Gimnazială Putineiu, Școala Gimnazială Izvoarele, Școala Gimnazială Nenciulești, Școala Gimnazială Rădoiești, Școala Gimnazială Gălăteni, Școala Gimnazială Bascoveni, Școala Gimnazială Lița, Școala Gimnazială Orbeasca, Școala Gimnazială Plosca, Școala Gimnazială Beciu, Școala Gimnazială Plopii Slăvitești, Școala Gimnazială Nanov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.