Eveniment

Mai multe tronsoane de drumuri, închise din cauza inundaţiilor – Râul Câlniştea a inundat DE 70 în centrul comunei Drăgăneşti Vlaşca

Monica DUMITRESCU

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe Drumul European 70 (Alexandria-Bucureşti) după ce râul Câlniştea a ieşit din matcă. Apele învolburate au acoperit şoseaua în intersecţia din centrul comunei Drăgăneşti Vlaşca, circulaţia prin această zonă fiind posibilă doar pentru vehiculele de mari dimensiuni încă de miercuri seara. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman nivelul apei pe DE 70 în acest punct este de aproximativ 40 de centimetri, traficul fiind restricţionat pentru autovehiculele cu garda joasă.

Totodată, în comuna Drăgăneşti Vlaşca râul Câlniştea a inundat 28 de curţi, 2 case şi 4 obiective economice şi DJ 503 pe o suprafaţă de cca. 250 de metri, accesul fiind restricţionat spre oraşul Videle.

Potrivit ISU Teleorman, joi, 11 decembrie, încă de la primele ore ale dimineţii a fost închisă circulaţia şi pe mai multe tronsoane de drumuri judeţene. Nu se circulă pe DJ 612A comuna Drăcşănei, satul Vechi, DJ 612A comuna Drăcşănei, satul Orbeasca, DJ 601F comuna Vedea, satul Dulceanca, DJ 703 comuna Necşeşti, satul Gârdeşti.

“Având în vedere că pe mai multe sectoare de drum judeţean se circulă cu dificultate sau circulaţia este restricţionată pentru anumite tipuri de autovehicule, rugăm cetăţenii care vor să plece la drum să se informeze în prealabil dacă pe ruta aleasă sunt restricţii sau se poate circula în condiţii normale”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

draganesti 1draganesti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.