Eveniment

Mai multe secții ale Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, închise temporar

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat că activitatea secţiilor Chirurgie, Terapie Intensivă, Bloc operator şi a spălătoriei de la Spitalul din Roşiorii de Vede (Teleorman) a fost suspendată, după ce a fost descoperită o bacterie periculoasă la un pacient operat în această unitate medicală.
„Ştiu că pacientul care a reclamat ceea ce se întâmplă în spital are dreptate. Deci, el are o infecţie asociată actului medical, se încadrează clar în definiţia de caz. Ea este contactată la 48 de ore după internare şi 28 de zile înainte de externare. Acolo s-a luat măsura suspendării temporare a activităţii în Chirurgie, în Terapie Intensivă, Bloc operator, spălătorie, este temporară, Direcţia de Sănătate Publică va verifica dacă măsurile propuse sunt implementate şi rezultatele analizelor corespunzătoare”, a afirmat ministrul. Conform acesteia, pe parcursul anului 2018, la Spitalul din Roşiori au fost mai multe secţii închise temporar tocmai pentru probe neconforme.

2 Comments

  1. nicio mirare ca bantuie Piocianicul prin spital Caritase daca sunt mii de gandaci si libarci care se plimba de la blocul alimentar pana la sala de operatie si reanimare si retur . Acolo fac curatenie niste infirmiere prietene cu paharul si trag la piparoase de lasa damf si nor de fum .Nu conteaza ce stii sa faci ,dar conteaza daca dispui de 3-4-5 mii de euro pe care le incaseaza
    manageru’ ,sefu’de la cadre, juristul si doctorii din comisia de examinare precum si forurile superioare care-i apara pe infractori.

  2. liviu dela Raioasa

    la ce sa se astepte rosiorenii de la chirurgi ca Fane Ragalie (a terminat cu note de ocara ,dar e ” doctor” in medicina ca sa incaseze mai multi bani la leafa) ,ortopezi ca Viki Temelie care pronunta cuvinte al caror inteles nu-l cunoaste (SEAP ?) ,asistenta sefa ce a absolvit liceul de tractoare .La reanimare sef sectie un batran ramolit de aproape 80 ani . Toti condusi de un manager semianalfabet si sub obladuirea primariei inculte si corupte .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.