Eveniment

Mai multe imobile aparţinând Primăriei Roşiorii de Vede, au luat foc

La finalul săptămânii trecute, o persoană a solicitat pe numărul unic de urgență 112 intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe imobile din municipiul Roșiorii de Vede, situate pe strada Oltului, la nr. 35.

Sosiți la fața locului cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pompieri au constatat că incendiul se manifesta violent la o locuință și mai multe anexe gospodărești, toate aflate în proprietatea Primăriei Roșiorii de Vede, acestea fiind închiriate către  Cornelia V., Marioara M., Mariana R., Georgeta D. și Elena M..

Incendiul a fost localizat și lichidat de pompieri în aproximativ două ore, fiind salvate celelalte locuințe aflate în imediata vecinătate și bunuri materiale de uz gospodăresc, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 250000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc la Cornelia V., o magazie de materiale, învelită cu tablă, pe o suprafață de cca. 8 mp, cca. 2t de lemne de foc și 15 cauciucuri uzate; la Marioara M., acoperișul casei, realizat din astereală din lemn învelită cu tablă, pe o suprafață de cca. 10 mp și o magazie de materiale pe o suprafață de aprox. 15 mp; la Mariana R., o magazie de materiale pe o suprafață de cca. 10 mp și aproape 1 t de lemne de foc, iar la Elena M., acoperișul unei magazii pe o suprafață de aproximativ 10 mp și mai multe materiale de uz gospodăresc.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că acest eveniment a avut loc din cauza unei țigări nestinse ce a fost aruncată la întâmplare în apropierea materialelor combustibile.(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.