Social

Mai mult de jumătate din cardurile de sănătate ale teleormănenilor au ajuns în judeţ

card sanatateConform acordului-cadru încheiat între CNAS şi CN Poşta Română şi contractelor subsecvente cu casele de asigurări de sănătate pentru distribuirea cardului naţional de sănătate, procesul de predare-primire a cardului naţional de sănătate a început.

Începând cu data de 19 septembrie, operatorii poştali au început distribuirea cardului către asiguraţii cu vârsta peste 18 ani. Primele carduri au fost primite de bucureşteni. În data de 22 septembrie a început distribuirea cardului concomitent în mai multe judeţe din ţară, nu însă şi în Teleorman.

La nivelul judeţului, potrivit purtătorului de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, Mihaela Popa, cardurile de sănătate, o parte din ele, respectiv 138.484 documente, au fost ridicate de CAS Teleorman de la CNAS şi aduse la Oficiul Poştal, de unde se vor distribui asiguraţilor. La nivelul judeţului Teleorman vor fi distribuite 236.046 de trimiteri poştale, respectiv carduri, acestea aparţinând persoanelor asigurate din judeţ cu vârsta de peste 18 ani. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.