Politic

Lupta pentru Consiliul Judeţean Teleorman a început – Candidaţii şi-au depus dosarele la Biroul Electoral Judeţean

Carmen Dumitrescu

Cursa electorală pentru obţinerea şefiei Consiliului Judeţean Teleorman este pe punctul de a începe. După ce o perioadă mai lungă de timp, niciun partid nu părea a fi interesat de nominalizarea unui candidat care să îi ţină piept tânărului Adrian Gâdea, iată că în cursul zilei de luni, 14 ianuarie, la sediul Biroului Electoral Judeţean, mai multe partide au venit cu propuneri de candidaţi pentru ocuparea celui mai important fotoliu din judeţ.

 

Adrian Gâdea: “Această candidatură reprezintă o mare responsabilitate pentru mine”

La orele prânzului, însoţit de un număr mare de personalităţi ale USL, Adrian Gâdea şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Judeţean. Emoţionat, dar vizibil susţinut de colegii săi, parlamentari şi primari cunoscuţi în judeţ, Adrian Gâdea a declarat că are ca obiectiv principal continuarea proiectelor începute de Liviu Dragnea. El a mai vorbit despre avantajul pe care îl are acest judeţ prin prezenţa în politica naţională a lui Liviu Dragnea şi Crin Antonescu şi a promis că, dacă teleormănenii îi vor acorda încrederea lor, vor beneficia de un trai mai bun: “Vreau, în primul rând, să-i mulţumesc domnului preşedinte Liviu Dragnea şi colegilor de partid pentru susţinerea şi încrederea acordată. Sper ca şi locuitorii judeţului Teleorman să îmi acorde încrederea pentru a deveni preşedintele Consiliului Judeţean. Sunt emoţionat, pentru că este un moment important şi pentru că este un pas important în cariera mea, mi-am depus această candidatură cu multă speranţă şi îi asigur pe teleormăneni că au motive să aibă încredere în mine. Sunt convins că împreună putem duce la bun sfârşit procesul de dezvoltare şi modernizare a judeţului. Această candidatură reprezintă şi o mare responsabilitate pentru mine, vreau de aceea să calc pe urmele domnului preşedinte Dragnea, care este un nume în ceea ce priveşte administraţia locală. De aceea am obligaţia morală faţă de domnia lui să duc la capăt toate proiectele pe care dânsul le avea pentru acest judeţ. Am tinereţea de partea mea, am voinţa să fac acest lucru şi dacă îl voi avea alături pe Liviu Dragnea, pe parlamentarii teleormăneni şi pe primari, atunci este sigur că teleormanenii vor avea o viaţă mai bună. Teleormanul are acum o şansă în plus, pentru că Liviu Dragnea este vicepremier şi ministrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, unde se derulează majoritatea proiectelor importante cu finanţare externă şi mă refer şi la preşedintele Senatului, domnul Crin Antonescu, viitorul preşedinte al României, două persoane cu funcţii extrem de imporatnte, care mă vor sprijini. Priorităţile mele vor fi atragerea fondurilor europene, continuarea modernizării drumurilor, a alimentării comunelor cu apă şi crearea de locuri de muncă”.

 

Tudor Neagu este candidatul PP-DD la şefia CJT

Cu puţin timp înainte ca Adrian Gâdea să-şi depună candidatura, la Biroul Electoral Judeţean a fost prezentă şi echipa PP-DD Teleorman, în frunte cu candidatul partidului, Tudor Neagu. Acesta este consilier judeţean şi a declarat, la momentul depunerii candidaturii, că este unul dintre cei care cred cu tărie în doctrina şi idealurile Partidului Poporului: “Ideile Partidului Poporului – Dan Diaconescu au fost principalul motiv  care m-a determinat să candidez la şefia Consiliului Judeţean Teleorman şi convingerea că acest partid va face ceva pentru ţara asta, având în vedere că fiul meu este secretarul general al acestei formaţiuni politice la nivel naţional. El a fost persoana care m-a determinat să intru în partid. A avut loc o discuţie la nivelul Biroului Permanent Judeţean al Partidului şi s-a luat decizia să candidez eu. Având în vedere alegerile parlamentare şi rezultatele obţinute acolo, eu cred că voi obţine un scor puţin mai mare. Deci cred că 18% ar fi scorul către care eu ţintesc, deci mai mult decât la parlamentare”.

Pentru şefia Consiliului Judeţean Teleorman vor concura şi Pârvu Vişa Mihai, din partea Partidului România Mare, Burcică Andrei, din partea Partidului Naţional Creştin Democrat, Voicu Aurel din partea Partidului Verde şi Feticu Teodor din partea Partidului Alianţa Socialistă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.