Politic

Luptă electorală interesantă în Colegiul 3 – Adrian Florescu: “Îmi plac adversarii puternici”

Carmen Dumitrescu

După ce, în cursul zilei de miercuri, Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura la alegerile parlamentare, starea de spirit din tabăra adversarilor politici s-a modificat. Cu atât mai mult cu cât, chestionat  cu privire la felul în care apreciază lupta cu Adrian Florescu, Liviu Dragnea a întrebat dacă Florescu mai este candidatul PDL în Colegiul 3. Deşi în acest moment, în cadrul Organizaţiei Judeţene a PDL Teleorman încă se mai fac calcule, iar lista candidaţilor este în continuare deschisă, deputatul Adrian Florescu susţine că el va fi adversarul lui Liviu Dragnea la alegerile parlamentare din decembrie şi că lupta cu politicianul cel mai puternic al acestui judeţ nu îl sperie, ci, dimpotrivă, îl face să abordeze totul ca pe o provocare dintre cele mai interesante: “Am fost întrebat de presă dacă mai candidez, după ce am aflat că adversarul meu este Liviu Dragnea. Eu vă răspund că mă retrăgeam dacă nu candida el. Mie îmi pare foarte bine că am posibilitatea să mă lupt cu Liviu Dragnea. Am mai avut lupte cu adversari puternici, aşa a fost să fie, pentru că mie îmi plac adversarii puternici. M-am luptat, la alegerile anterioare, cu Corduţ Sereş, un om politic la fel de cunoscut şi cu aproape la fel de mulţi bani ca şi Dragnea. Şi l-am învins. Eu mă bucur mult de tot că s-a decis să candideze şi că acum putem lucra şi putem face evaluări pe fapte concrete”.
Mai mult, Florescu a declarat că încă un avantaj al luptei electorale din Colegiul 3 cu Liviu Dragnea este acela că toată atenţia publică va fi îndreptată în această direcţie, aşa că, în consecinţă, se aşteaptă la o campanie electorală de o calitate deosebită: “Eu ştiu un lucru. Dacă Dragnea va fi adversarul meu, atunci toată atenţia opiniei publice se va îndreapta şi în direcţia mea. Şi eu dorm liniştit noaptea… Aşa că nu-mi fac griji absolut deloc. Cu atenţia centrată pe acest colegiu, oamenii vor avea şi ce să vadă, dar mai ales, ce să audă”. Ca atare, aşteptările referitoare la această luptă electorală sunt foarte mari. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte PDL Teleorman, datele candidaturilor încă se mai pot schimba, aşa că pentru a fi convinşi de faptul că bătălia se va purta între Dragnea şi Florescu, e necesar să aşteptăm, potrivit preşedintelui organizaţiei, până la momentul depunerii oficiale a dosarelor de candidatură.

11 Comments

 1. Patriotule, ce legatura are Nitulescu cu toata povestea asta care are cu totul alte personaje?

 2. virginico, nu te enerva, virginico, iti creste tensiunea si cine stie ce ti se poate intimpla, doamne fereste… evident, daca ai si tu un Dumnezeu. 38% inseamna peste 13.000 de voturi. daca ti se pare putin pentru un om care a luptat singur impotriva tuturor, inseamna ca nu stii ce vorbesti. intra in lupta, bate-te si cu dragnea, si cu florescu, e dreptul tau, arata-ne cit esti de buna… VIRGINICoooo!!!!

 3. Cu ce dracu l-a invins pe Codrut Seres ? Florescu a obtinut 38 % iar Codrut Seres 47,5% asta inseamna la el a fi invingator ? Sa zica mersi ca l-a ajutat legea asta de rahat a uninominalului ca daca se mergea pe uninominalul pur nu stiu daca se mai auzea azi de el si multi milogi ca el.

 4. ASA DECI ? nici un comentator NU SPUNE ADEVARUL,,,,,AICI
  este LUPTA intre ,,,,,POLITICUL CE POATE ADUCE MILIARDE,,,
  ,,,si,,,,SARACIREA IN CONTINUARE A JUDETULUI TELEORMAN,,,,
  asa ca ,,,,,DOMNILOR VOTANTI aveti ,,,,,CE ALEGE?,,,,,,ca
  doar pina acum de 15 ani,,,,,CE ATI ALES ? ,,,o simtim pe
  pielea noastra,,,,

 5. Bravo, lor! Stiam noi ca Dragnea si Nitulescu se iubesc in continuare… De aceea se si sustin. Sa vedem cit le mai merge. TREZITI-VA, ROMANI!!!!!!!!!!!!!! TREZITI-VA, TELEORMANENI!!!!!!!!!!!!!!! TREZITI-VA, ALEXANDRENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. NITULESCULE, HABAR NAI PE CE PAMINT TRAIESTI MAI CONSULTA SI TU REZULTATELE DIN 2008 FLORESCU A IESIT CU 39%, IAR SERES A LUAT 5% MAI MULT SI NICI NU E DE MIRARE CIND STIM CU TOTI CA A INVESTIT APROAPE 1 MILION DE EURO IN ACEA CAMPANIE. ASTIA DOI SEAMANA FOARTE TARE, SI DRAGNEA VA AJUNGE TOT CA SERES, IN FATA INSTANTEI. MUCLESSSS

 7. cam inegala lupta, e adevarat, dragnea are bani, putere, influenta, dar si MUUUUUULTE si MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI PROBLEME… florescu e un on simplu, fara bani, dar e CURAT si CINSTIT. Iar alexandrenii vor sti sa aleaga.

 8. Kum ai kastigat tu Floreskule in fata lui Seres, cand ala a avut 47 %,adika vreo 14000 de voturi, iar tu ai avut ceva mai mult de 20 %, adika 7 sau 8000 de voturi ???? Printr/o lege proasta ca cea a alegerilor, invinsii ka tine de pe lokul 2 si Dumitrika 3-4, a-ti iesit inkorect in parlament.Te face tocanitza Dragnea. Abia astept sa vad kate voturi faci

 9. FLORESCU E UN OM EDUCAT SI CU MARE CARACTER,ALEXANDRIA IL SUSTINE.

 10. se zvoneste prin oras ca dragnea ar face tot felul de manevre cu badulescu si militaru ca sal faca pe florescu sa plece de pe colegiul 3 si cica pe militaru il are la mina din cauza nenorocirilor pe care lea lasat in urma lui la primaria videle altii zic ca siar fi vindut postul de primar catre psd pe bani grei cit despre badulescu, era oricum omul pesedistilor dar sia lu almajanu, infiltrat la pdl

 11. Bah Adriene,las-o jos ca macane ! Pai tu te lupti cu un “colos” ? USL va castiga in Teleorman “tot ce misca”,si ceva in plus. Dormi linistit !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.