Sport

Luni se rejoacă finala juniorilor A1, Metalul Peretu – Un. Petrolul Videle

Comisia de apel a AJF Teleorman a analizat solicitarea făcută de clubul din Videle, în urma contestației depusă săptămâna trecută. După reanalizarea cazului, s-a menținut decizia primei instanțe (Comisia de disciplină), astfel că jocul respectiv  urmează să se dispute din nou, în ziua de luni, 6 iunie(ora 18.00) pe terenul din Buzescu (arbitri Florin Ochea – Tr. Măgurele, Florin Stan – Poroschia, Aurelian Tănase – Roșiori, observator Ion Ștefan – Buzescu).

Iată decizia Comisiei de apel a AJF Teleorman în cazul de la Peretu.

«În conformitate cu prevederile regulamentare, Comisia de Apel respinge apelul formulat de către CS Unirea Petrolul Videle, înregistrat la AJF Teleorman cu nr 244/30.05.2016 și menține decizia Comisiei de Disciplină din data de 25.05. 2016, de rejucare a jocului de juniori dintre echipele CS Metalul Peretu – CS Unirea Petrolul Videle, pentru următoarele motive: din analiza și coroborarea art 16, art. 5.8.7, art 82.3,art 83.2 din ROAF precum și art 2.9 și 2.10 – Regulamentul Disciplinar – Capitolul Penalități din Regulamentul Campionatului Județean, comisia constată că arbitrul în mod neregulamentar a hotărât oprirea definitivă a jocului, deși conform regulamentului trebuia să hotărască suspendarea temporară a acestuia, luarea măsurilor de securitate necesare și reluarea jocului.»

One Comment

  1. Dan dragomir

    Dragi ziaristi SUPORTERII din videle va roagă foarte mult sa publicați aceste informatii care lămurește pe toți oamenii de fotbal care s-au intrbat de ce sa hotărît ca meciul de juniori A1 dintre PERETU si VIDELE s-a rejucat : PRIMARUL DIN PERETU OCUPA FUNCTIA DE PRIMVICEPRESEDINTE IN CADRUL AJF TR !!!!! NU STIM DACA ESTE CORECT SAU NU DAR ESTE SIGUR CA A AVUT O MARE INFLUENTA LA LUAREA DECIZIEI DE REJUCARE !!! AVEM CA REFERINȚĂ CAZUL BRICHETA DE LA MECIUL RAPID STEAUA ( OARE COMISIILE DE LA FRF CIND AU AVUT ACEL CAZ IDENTIC DAR FARA VIOLENTA DUPA FLUIERUL FINAL DE CE NU AU DAT REJUCARE „””””- COPOS NU A AVUT NICI UN VICEPRESEDINTE RAPIDIST „”””” VA RUGAM INCA O DATA SA PUBLICATI ACEST MESAJ PENTRU A SE DUMERII TOTI OAMENII DE CE S-A DAT REJUCARE SI UNDE MAI PUI CA LA MAI PUTIN DE 72 ORE DE LA ULTIMUL MECI ( APRLUL SA JUDECAT VINERI IAR REJUCAREA LUNI PENTRU CA CEI DIN VIDELE SA NU AIBA TIMP SA DEPUNĂ APEL LA FRF PENTRU CA ACOLO ION OLTEANU NU ESTE LUAT IN SEAMA )

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.