Social

Luni, în Teleorman, s-au vaccinat 200 de persoane / 46 cu prima doză, 87 cu a doua și 67 cu Johnson&Johnson

Începând cu data de 31 decembrie 2020 până în data de 19 iulie 2021, inclusiv, au fost administrate 117.459 doze de vaccin împotriva COVID-19, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Județului Teleorman. Cele mai multe persoane au făcut prima doză, respectiv 57.130 persoane, rapelul fiind făcut de doar 52.830 de persoane. Cât despre vaccinul Johnson&Johnson, 7.499 de persoane l-au făcut la nivelul județului.

Potrivit celor mai recente informații publicate de sursa citată, care privesc dozele administrate doar în data de 19 iulie 2021, s-au vaccinat 200 de persoane în Teleorman, dintre care 46 cu prima doză, 87 au făcut rapelul și 67 au făcut vaccinul Johnson&Johnson la medicii de familie. Mai mult, nu au fost raportate reacții adverse.

În ceea ce privește centrele de vaccinare, nu a fost înregistrată nicio doză administrată la Centrul de vaccinare A Școala nr. 6 Alexandria, inclusiv echipa mobilă (Pfizer) și la Centrul de vaccinare comuna Furculeși (Moderna).

Situația în municipii

În municipiul Alexandria, la Centrul de vaccinare B Școala nr. 6 (Pfizer), 6 persoane au făcut prima doză, iar 8 au făcut rapelul. În municipiul Roșiori de Vede însă, numărul a fost mai mare, deoarece la Centrul de vaccinare Sala de sport Roșiorii de Vede, inclusiv echipa mobilă (Pfizer), au fost administrate 9 prime doze de vaccinare și 9 doze ale rapelului. În municipiul Turnu Măgurele, la Centrul de vaccinare Sala de sport Turnu Măgurele, inclusiv echipa mobilă (Pfizer), sunt înregistrate aceleași cifre ca în cazul vaccinării în Roșiori de Vede.

Situația în orașe

Cât despre orașele județului Teleorman, la Centrul de vaccinare Sala de sport Videle, inclusiv echipa mobilă (Astra Zeneca, Pfizer), o persoană a făcut prima doză de Astra Zeneca, pe când 2 persoane au venit pentru rapel. De asemenea, tot în cadrul acestui centru, 6 persoane au făcut rapelul cu doza Pfizer. Cât despre Centrul de vaccinare Sala de sport Zimnicea, inclusiv echipa mobilă (Pfizer), au fost administrate 4 prime doze și 17 doze de rapel.

Situația în comune

La Centrul de vaccinare comuna Plosca (Pfizer), 3 persoane au făcut prima doză de vaccin, pe când 8 persoane au făcut cea de-a doua doză. În Centrul de vaccinare comuna Cervenia (Pfizer), au fost administrate 9 prime doze și 3 doze de rapel, iar la Centru de vaccinare comuna Balaci, 5 persoane au făcut prima doză, pe când un număr impresionat de 25 de persoane au venit pentru rapel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.