Eveniment

Elena Piperea, directorul SPCEP Teleorman, va fi eliberată din funcţie

consiliulDirectorul executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Teleorman, doamna Piperea Elena, va fi eliberată din funcţie începând de luni, 29 septembrie 2014, funcţia pe care o deţine în cadrul serviciului. Încetarea raportului exercitării cu caracter temporar a funcţiei de director executiv al Serviciului face obiectul unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedineţi CJT de luni, 29 septembrie, proiect iniţiat de preşedintele Adrian Gâdea, care, şi de această dată, are o propunere pentru acest post. Astfel, tot în cadrul şedinţei de luni, şefia Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Teleorman, va fi preluată, tot prin votul consilierilor judeţeni, de către doamna Iuliana Ionescu, jurist de meserie şi actualmente, încă, director al Direcţiei juridice în cadrul CJ Teleorman. Pe surse, am aflat că doamna Elena Piperea ar deveni consiliera preşedintelui Gâdea. (C.P.)

3 Comments

 1. D-le ziarist, va devein consilier, nu consiliera….vai de gramatica noastra.
  Felicitari, doamna ptr noua „functie”, mai bine va punea vice ptr ca, asa cum spune Eleonora, nu sunteti specialist in toate, dar, pe bune, STITI SA LE FACETI PE TOATE.
  Sunteti cea mai tare, doamna PIPEREA!

 2. …Eleonora, cred ca vorbesti de o alta doamna, de fapt vorbesti despre dna Pipera…
  Doamna din articol se numeste Piperea si este opusul la ceea ce spui tu.
  Din cat o cunosc pe aceasta femeie merita sa fie subprefect, ba chiar prefect.
  Rusine pentru aceste inventii si ptr aceste neadevaruri spuse despre aceasta distinsa doamna!
  Dna Piperea, capul sus ptr ca niciodata nu ati facut rau nimanui si ati ajutat pe toata lumea asa cum ati putut mai bine, multa putere de munca si multa sanatate….

 3. Sa-i multumim dei Pipera pentru activitatea desfasurata, dar nu prea stie ce a desfasurat, si de „specialista” ce este, era normal sa fie si „consiliera”, ca deh doar stie multe…, de fapt ce stie?, sa jigneasca, sa tipe, sa fie isterica, sa barfeasca, sa discrediteze, consilier pe ce probleme?, pe suspiciune (se stie ca omul cand face niste greseli sau prostii, crede ca toata lumea procedeaza la fel pentru ca dumneaei a gresit foarte mult si in multe) eventual cum sa-si traga niste foloase, bunuri, serviciu contra serviu si altele… Asta „om de valoare”. Mai comentati va rog…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.