Politic

Ludovic Orban îşi pregăteşte vizita în organizaţia liberalilor din judeţ

Liderii PNL Mihai Voicu şi Teodor Atanasiu au contestat sâmbătă, 11 martie, la Târgu Mureş, candidaturile lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu la şefia partidului, în acest sens Teodor Atanasiu spunând că cei doi au furat startul cu scopul de a deturna dezbaterea din interiorul formaţiunii, în timp ce Mihai Voicu şi-a exprimat speranţa ca va exista şi un al treilea candidat care va apărea la finalul alegerilor din organizaţiile judeţene ale PNL.

„Cei doi colegi au ales să-şi anunţe o candidatură de sus în jos. Eu cred că acest proces de alegeri interne, de consultare a membrilor partidului, va duce, în opinia mea, la apariţia unui alt candidat, ca rezultat al acestui proces de consultare şi nu ca afirmare a unei voinţe proprii de candidatură eventual ca aparţinând strict uneia dintre grupări”, a spus Mihai Voicu.

Contactat telefonic, Ludovic Orban a precizat că, deocamdată, este într-un turneu prin filialele judeţene ale PNL pentru a lua pulsul şi pentru a expune proiectul său pentru partid. În ceea ce priveşte o viitoare vizită în organizaţia judeţeană a liberalilor teleormăneni, Ludovic Orban a declarat că va avea o discuţie cu Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, şi că va stabili data unei întâlniri cu reprezentanţii dreptei din judeţ.

Ludovic Orban s-a aflat însă în judeţ, la Bujoreni, şi în seara zilei de miercuri, 1 martie, la o discuţie informală cu o parte a primarilor PNL, precum şi cu Adrian Savu, unul dintre aspiranţii şefiei PNL Teleorman. La întâlnirea de la Bujoreni au participat, se pare, şi Cristi Barbu, prim-vicepreşedinte PNL Teleorman, precum şi Mara Calista, deputat PNL de Teleorman.

Contactat telefonic, Cristi Barbu nu a vrut să vorbească despre întâlnirea de la Bujoreni, însă a ţinut să precizeze că face parte din echipa liberalului Ludovic Orban, pe care îl susţine pentru a prelua şefia partidului.

„Sunt  în echipa lui Ludovic Orban, pe care îl susţin pentru preşedinţia partidului. Consider că este singurul lider care poate moderniza Partidul Naţional Liberal şi care îi respectă pe liberali. În organizaţia din Teleorman nu mă interesează nicio funcţie de partid, o să rămân simplu membru”, a declarat Cristi Barbu, prim-vicepreşedinte PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Liberal adevarat care umbla beat mort prin baruri si care calca copii pe trecerea de pietoni, inainte de a se rasurna in fata la Cotroceni…

  2. Sa speram ca ORBAN ESTE UN ADEVARAT LIBERAL CARE NU VA FI INFLUIENTAT DE PDL-UL BARBU CRISTI SI NICI DE ,,FORTA CIVICA,, CARE ZACE IN PUTREGAIUL DE PIRVULESCU EUGEN. UNDE SUNT ADEVARATII LIBERALI AI TELEORMANULUI???

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.