Sport

Lucrările la Sala Polivalentă vor începe, probabil, la 1 mai – “Tocmai bine, se termină actualul sezon”!

Despre anunţatele lucrări de reabilitzare şi modernizare a Sălii Polivalente din Alexandria s-a tot vorbit în ultimul timp, iar din spusele persoanelor implicate în acest sens s-au vehiculat mai multe date de începere a lucrărilor. Iniţial se vorbise despre demararea procedurilor de execuţie în toamna anului trecut, ulterior s-a dat ca termen iniţial de începere a lucrărilor primăvara acestui an – mai exact, “atunci când vremea va permite, fie jumătatea lunii februarie, fie prima parte a lunii martie”, un termen foarte aproape de cel exact fiind începutul lunii aprilie. Numai că, ultimele veşti în acest sens duc şi mai departe startul lucrărilor respective, care ar urma să înceapă în jurul datei de 1 mai. Fără să confirme acest luicru, consilierul local pe probleme de sport Florea Voicilă a punctat faptul că “acest lucru ni s-a transmis de la Compania Naţională de Investiţii, executantul lucrărilor, că nu poate nimeni să spună exact care este termenul de începere a lucrărilor, însă mai este un termen de 30 de zile, care trebuie depăşit, plus alte 15 zile, abia ulterior se poate începe lucrarea. Asta, înseamnă undeva spre sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai”.

Prin amânarea acestor lucrări, cu cel puţin o lună şi jumătate faţă de ceea ce se ştia în iarnă, competiţiile sportive importante se vor desfăşura fără probleme până la finalul acestui sezon. După cum se ştie, campionatul Ligii naţionale de baschet feminin (în care activează echipa Baschet Teleorman Alexandria) a ajuns înaintea fazei play-off şi este posibil ca în două-trei săptămâni să se încheie, după cum Divizia A de handbal (în care activează Handbal Teleorman Alexandria) se va încheia în jurul datei de 30 mai. “Cred că această amânare a lucrărilor este benefică pentru echipele care îşi desfăşoară jocurile în Sala Polivalentă, pentru că pot încheia sezonul actual acolo”, a mai spus Florea Voicilă. Iar punctul de vedere al consilierului local alexăndrean a fost completat de un oficial al clubului Baschet Teleorman Alexandria: “Mai bine că se amână lucrările, pentru că terminăm sezonul acesta în sală”.

Problema pe care o vor echipele respective va fi pentru sezonul viitor, când vor fi nevoite să caute soluţii pentru disputarea jocurilor într-o altă localitate, deoarece Alexandria nu mai deţine o altă sală omologabilă la nivelul competiţiilor de baschet sau handbal de performanţă.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.