Eveniment

Lucrările la podul peste râul Vedea ar putea fi sistate până în primăvara lui 2017

De ceva timp, lucrările la podul de peste râul Vedea au fost sistate și asta din cauza permanentelor probleme pe care constructorul le tot descoperea în timp ce înainta cu lucrările de reparații. Ca atare, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a soliciat sistarea lucrărilor și reevaluarea situației. De atunci, la pod se circulă pe o singură bandă, cu restricții, iar lucrările au fost sistate.

În acest sens și pentru o informare cât mai corectă, primarul Victor Drăgușin, a precizat, public, inclusiv pe pagina sa de pe o rețea de socializare, că după demararea lucrărilor, specialiştii constructorului au constatat că există probleme mai multe şi mult mai serioase decât cele din proiect, în urma cărora a informat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar aceştia au suplimentat suma alocată lucrărilor.

Urmează o întâlnire între constructor – proiectant – Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și municipalitate pentru a se decide calendarul lucrărilor, având în vedere și venirea sezonului rece.

În urma acestor întâlniri, spune primarul Victor Drăgușin, există două variante, respectiv sistarea lucrărilor în stadiul actual şi conservarea lor până în primăvară sau continuarea lucrărilor, cât vor permite condiţiile meteo, cu speranţa că va fi terminată o bandă, conservarea lucrărilor şi redarea podului pentru sezonul rece circulaţie cu două benzi (una reabilitată şi una nereabilitată), aceasta din urmă fiind și varianta susținută de primarul Drăgușin. (C.P.)

One Comment

  1. La noi ca la nimeni! Este o racila a romanilor din totdeauna! Nu ne surprinde si nici nu mira! Dar,se pune intrebarea,proiectantul(sper sa fi primit o suma frumusica)acum dupa ce constructorul a descoperit „minuni”mai vrea si alti bani? Adica daca studiul lui de fezabilitate (banuiesc ca fost bine platit)ce vrea sa ne arate ca a fost facut prost? Nu trebuie sa fie si el penalizat? Sau le va prilejui celor care platesc sa mai subtilizeze si ei niste bani,probabil necesari in campania electorala!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.