Economie

Lucrările la E70 au intrat în linie dreaptă/ Cristi Barbu: „Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit”

Lucrările de lărgire a Drumului European 70, care leagă Alexandria de București, au fost demarate luni, 21 septembrie, iar în mai puțin de o lună a fost turnat și primul strat de asfalt pe tronsonul de la ieșire din reședința de județ spre Vitănești, primul pe care s-a intervenit.
Anunțul că lucrările la extinderea unuia dintre cele mai aglomerate drumuri din țară au intrat în linie dreaptă a fost făcut de Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, care susține și că „în cel mai scurt timp” se va putea circula pe „un drum mai sigur și în condiții mai bune”.

„Extinderea Drumului European 70 a intrat în linie dreaptă. Astăzi (n.r. joi,  29 octombrie) s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit. Chiar dacă au existat oameni care nu au crezut că investiția va fi dusă la bun sfârșit, vă garantez că îmi voi respecta promisiunea și în cel mai scurt timp vom circula pe un drum mai sigur și în condiții mai bune. Premierul Ludovic Orban este alături de noi și ne sprijină în toate demersurile legate de atragerea de fonduri către județul nostru”, este mesajul postat de Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook.

Drumul European 70 va beneficia de intervenții majore pe anumite porțiuni, în afara localităților, pe care se produc de obicei blocaje, astfel încât să fie fluidizat traficul rutier, iar numărul accidentelor să fie redus. Potrivit oficialilor, este vorba de câte jumătate de bandă pe sensul de mers.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.