Sport

Lucrările continuă la Sala Sporturilor din Alexandria

Deși proiectul de construcție al Sălii Sporturilor din Alexandria trebuia finalizat încă din această toamnă, suntem bucuroși să vă anunțăm că lucrările sunt în toi, iar noul termen înaintat de antreprenori, ar fi, în varianta optimistă, primăvara anului 2017, lunile martie-aprilie.

În acest moment, după cum se poate observa și din galeria foto atașată, construcția este în picioare, etapa în care se află fiind cea a finisajelor interioare. În curând se va lucra efectiv la sală, la suprafața de joc și la anexele acesteia, ori la tribună.

Sala Sporturilor din Alexandria va fi un edificiu polisportiv ultramodern, unde se vor putea desfășura partide de handbal, volei, baschet, tenis, fotbal în sală, dar care poate fi adaptat și pentru alte sporturi ca judo, lupte, karate și așa mai departe.

Sala poate fi utilizată și pentru spectacole sau alte tipuri de ceremonii. Vechiul stabiliment sportiv, pe locul căruia sa construit cel nou, a fost dat în folosință în urmă cu 42 de ani.

Odată cu inaugurarea noii Săli a Sporturilor, întregul eșichier sportiv teleormănean va beneficia din plin de acesta, așteptările fiind mari în ceea ce privește inclusiv creșterea calității actului sportiv și, implicit, a performanțelor realizate în competițiile interne și internaționale. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.