Politic

Lucian Militaru se visează ministrul Agriculturii

Carmen Dumitrescu

Unul dintre momentele cele mai interesante ale lansării candidaţilor ARD Teleorman l-a vizat pe fostul primar al oraşului Videle, Lucian Militaru, un personaj politic extrem de controversat atât la nivel judeţean, cât şi naţional. Se pare că teleormăneanul ar avea un rol foarte important, în cazul în care ARD ar câştiga alegerile parlamentare din luna decembrie, el fiind propunerea forurilor centrale ale PDL pentru funcţia de ministrul al Agriculturii. Acest lucru a fost menţionat chiar de către europarlamentarul Traian Radu Ungureanu, care l-a prezentat pe Militaru atât ca pe unul dintre candidaţii de marcă ai partidului, cât şi ca pe un viitor membru al guvernului democrat-liberal: “Oamenii în judeţul ăsta trăiesc puţin. Asta trebuie să schimbăm noi pe 9 decembrie. Ar trebui prin lege, dacă se poate, ca ministrul Agriculturii să fie din Teleorman. Am şi un candidat, deocamdată pentru alegeri, dar vedem mai târziu… Dar e vorba despre un om care ştie ce e agricultura, şi anume Lucian Militaru”.

La auzul prezentării ce i s-a făcut, Lucian Militaru  a ieşit în faţă şi a rostit un discurs extrem de răspicat, în care a dorit să se manifeste asemeni unui politician realmente interesat de soarta acestui judeţ: “Agricultura este un domeniu pe care îl îmbrăţişez de câţiva ani. Cu voia celor din Videle, până mai ieri, am fost primar acolo. După 12 ani de administraţie publică locală, iată că astăzi vin în faţa dumneavoastră să cer votul oamenilor pentru un post de deputat. Eu spun asa şi mă adresez colegiului 4, de la Mereni la Gratia, Sârbeni, de la Tătărăşti de Jos la Călineşti, le spun că vreau să candidez, vreau să fiu deputat, vreau să-i reprezint în Parlamentul României. Pentru că este inadmisibil să fii parlamentar şi să nu treci o grămadă de timp pe la cei care te-au votat. Este inadmisibil să uiţi de unde pleci. Noi ne bazăm pe teleormăneni. Astfel, o dată ce voi ajunge parlamentar voi deschide în mai multe localităţi birouri de reprezentanţă parlamentară. Vă spun că nu va trece un trimestru peste mine fără ca eu să calc prin fiecare comună din colegiul meu”.

Cu toate declaraţiile lui Militaru de acum, oamenii care îl cunosc şi cunosc comportamentul lui Militaru de după ce îşi atinge scopurile politice, ştiu că politicianul va manifesta o indiferenţă cruntă la adresa celor care i-u acordat votul şi mai ştiu că atunci când este deranjat de presă, Militaru nu răspunde cu lunile la telefon. Aşa că, deşi i se pare inadmisibilă lipsa unui parlamentar din colegiul în care a fost ales, Militaru uită că tocmai această atitudine a făcut parte din paleta sa de manifestări publice în perioada în care pierdea funcţia de primar al oraşului Videle şi reintra în anonimatul politic, simţind că nu e cazul să se justifice în faţa oamenilor care au crezut în el, ca politician de marcă al PDL Teleorman.

One Comment

 1. Teleormaneni,,,,,va spun de acum ,sa nu va para rau,de
  traiul vostru „stralucit” de pina acum din cauza celor ce
  i-am votat de 23 de ani si s-au sters la c,, cu voturile
  noastre,deturnindu-le ca sa devina MILIARDARI POLITITICI
  iar acuma apar la START,,,,alti pretendenti care au vazut
  ca ,,,,se poate imbogati rapid,prin vot.,,,dar sprijiniti
  in deaproape de ,,,,”maestri miliardari” care cunosc
  „TRASEUL”,,,,foarte bine,doar l-au parcurs si ei,,,asa ca
  ,,,,,ALEGETI,,,,ALEGETI,,,,,ALEGETI,,,,,cum vreti !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.