Politic

Lucian Militaru se retrage din cursa pentru Primăria Videle

Militaru_LucianDeputatul PNL Lucian Militaru, candidatul pe care liberalii teleormăneni l-au validat pentru Primăria Videle, s-a decis să-și retragă candidatura. Anunțul oficial urmează să fie făcut la începutul săptămânii viitoare, când reprezentanții dreptei teleormănene vor anunța și candidatul care-i va lua locul deputatului Lucian Militaru. Și, se pare, la Videle liberalii vor merge pe mâna tânărului fermier Adrian Carabet.

În ce privește motivele care l-au determinat pe Lucian Militaru să renunțe la candidatura pentru Primăria Videle, surse liberale susțin că acesta vizează un nou mandat de deputat.

4 Comments

 1. Cam multi liberali dupa ce si-au anuntat candidaturile renunta a mai candida!
  Daca Ionel Gurita ,dupa ce si-a anuntat candidatura ,a renuntat, lumea spune din cauza dosarului de la ANI in legatura cu inconpatibilitatea legata de Balta de la Rasmiresti observam ca alt PNL de semanta PDL(ca si Gurita) renunta sa mai candideze. Poate ne va spune care este motivul!….?

 2. Sigur ca,,,,,,DA !,,,,,,,,

  „Ieri cu rublele dosite
  In carnete,,,,,,,p.c.r.,,,,
  Azi Dolari,averi pitite
  Stau in conturi,,,,x.c.r.

 3. Latifundiarii din Videle care se plimba cu jeep-urile prin oraș și fac din când în când acte de caritate ca să impresioneze populația săracă a urbei, si-au dat mâna pentru a câștiga Primăria Videle ,ignorând total așteptările electoratului cu adevărat de dreapta. O mare dezamăgire din partea unui partid care se doreste a fi altfel ,dar care , intr-un mod specific romanesc, își impune candidații dintr-un mod discreționar,de sus, care decide în spatele ușilor închise. Sau poate organizația de la Videle a fost vândută pentru câțiva galbeni ?
  Ne întrebam și noi. Poate cineva ne da niște răspunsuri.

 4. Fierascule!Mistret vopsit in cap si la partid, vezi ma tata ca unii au si bun simt???!!!Tu saracul de 26 de ani tot candidezi la Rosiori, de la PSM, la PDSR, PSD, PDL, acum te bagi cu ratul si la PNL!!!Umflatule, nu mai pacalesti pe nimeni, Apropos, se pare ca dosarul de la fostul P.N.A., actualul D.N.A, se va redeschide, si numai este fratia Amariei sa iti salveze slanina. Este o problema de timp pana cand vei vizita Jilava Academy.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.