Politic

Lucian Militaru ar putea ieşi din cursa pentru Parlament – Dosarul fostului primar de Videle, respins de “Comisia Macovei”

Carmen Dumitrescu

Aşa cum ştim, Comisia de Etică a Alianţei România Dreaptă şi-a asumat rolul de a “arunca o privire” în dosarele politice ale candidaţilor la parlamentare şi de a nu le permite să candideze celor care nu îndeplinesc criteriile de integritate, stabilite de celebra “Comisie Macovei”. Cea mai recentă victimă a temutei comisii este chiar fostul primar al oraşului Videle, Lucian Militaru, care, potrivit unor surse centrale, ar fi primit aviz negativ din partea Comisiei de Integritate a Alianţei România Dreaptă. Se pare că vărul lui Adriean Videanu a deţinut, în perioada comunistă, mai multe funcţii de conducere în cadrul UTC. Chestionat cu privire la situaţia lui Militaru, liderul democrat-liberal, Vasile Blaga a declarat că nu consideră situaţia de o gravitate semnificativă: „El a fost secretar al UTC la organizaţia din Videle, dar, vedeţi, a fost ales primar acolo de 6 ori, Este, cred eu, un pic de exagerare ”.

Imaginea lui Militaru este destul de şifonată în această perioadă, numele său fiind prezent şi în dosarul “Motorina”, fiind deja faimoasă stenograma care cuprinde apelul lui Militaru la Sorin Blejnar pentru a obţine angajarea la ANAF a unei persoane apropiate lui.

Chestionat asupra subiectului, preşedintele PDL Teleorman, Marian Zlotea, a declarat că Militaru este cel care trebuie să vorbească despre problemele pe care le are, însă el a menţionat că are cunoştinţă de faptul că s-ar fi făcut deja contestaţie la decizia Comisiei de Integritate.

 

 

 

3 Comments

 1. jocurile lui militaru au dus organizatia in collaps acum de Frica renunta la candidatura dupa ce partidul a validat lista acest lucru il va scoate definitiv din viata political sa vedem cum va reactiona zlotea tinand cont ca militaru a vandut partidul

 2. INCA O DATA A DEMONSTRAT CA E UN OM SLAB, FARA CARACTER, DAR CU MULTE PROBLEME SI SLABICIUNI PE MASURA. A CREAT O INTREAGA NEBUNIE IN PARTID, STRIGIND CIT IL TINEAU PLAMINII CA VREA SA CANDIDEZE, PENTRU CA APOI , LA CEL MAI MIC SEMN AL LUI DRAGNEA, SA SE RETRAGA. RUSINE, OM DE NIMIC…E83AMX

 3. REVOLUTIA ROMANA a DESFIINTAT COMUNISMUL si copilul
  de suflet al lui,UTC-ul la toate nivelurile,cadrele de
  „nadejde” de mai tirziu,,,,,,,iar tovatasul MILITARU
  LUCIAN facea parte din aceste structuri pina in 1989,iar
  statultul FSN,PD.PDL ce spune domnilor ? PDL este
  continuatorul IDEILOR REVOLUTIEI ROMANE,,,asa ca va tot
  intreb din 199o ,de la infiintare,,,,,,,,CE CAUTA IN
  PARTID COMUNISTII SI PUII LOR ???????????,,,,,AFARA,,,
  AFARA,,,,,AFARAAAAAAA,,,,,,,este contrar statutului,,,,
  Am caandidat de doua oti impotriva lui la sefia parti-
  dului si rezultatul= 399 el, 1 vot eu,,,de parca tot
  partidul este plin de comunisti,,,,si asta de 3 ori in
  15 ani,,,,,,acelasi rezultat ? te apuca plinsul,cum vrei
  ca ROMANIA sa faca pasi spre CIVILIZARIE cind toti NU
  S-AU DEZBARAT DE TRECUT ?,,,,,,la care se adauga marea
  CORUPTIE,,,,ce se vede acum,liber,peste tot,,,,,,
  FELICIT COMISIA DE INTEGRITATE de decizia luata,,,
  ESTE,,,,,,,STATUTARA,,,,,,,,,N U C E D A T I !,,,

  PRESEDINTELE DE ONOARE AL PDL TELEORMAN,

  SANDU TRIFAN

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.