Social

Locurile la Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie din municipiul Alexandria, ocupate în proporţie de 80 %

Monica DUMITRESCU
Cu câteva zile înaintea deschiderii anului universitar 2016-2017, locurile disponibile la Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie din municipiul Alexandria, a Universităţii Valahia din Târgovişte, sunt ocupate în proporţie de 80%, potrivit decanului instituţiei de învăţământ superior, Ioana Panagoreţ.
“Situaţia este mai bună comparativ cu anul trecut. Anul acesta au venit foarte mulţi copii cu media anilor de liceu peste 8.00, care au ales să facă cursurile pentru obţinerea unei diplome de licenţă. Avem şi studenţi din Giurgiu şi Bucureşti.”, a declarat Ioana Panagoreţ.
Pentru anul universitar 2016-2017, la Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte au fost disponibile 155 de locuri la programele Economia Comerţului, Turismului şi sSviciilor, Agricultură şi Drept şi Administraţie Publică, aproape jumătate dintre locuri fiind la buget. Locurile rămase neocupate sunt din cele cu taxă.
Facultatea din Alexandria pune la dispoziţia studenţilor şi un cămin în care studenţii pot beneficia de cazare în regim hotelier, taxa lunară fiind de 200 lei pentru un loc. Potrivit Ioanei Panagoreţ, 12 camere din cele 36 disponibile la căminul studenţesc au fost deja ocupate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.