Economie

Locuri de muncă în Germania pentru studenți, pe durata vacanței de vară

Agenția Națională a Ocupării Forței de Muncă (ANOFM) anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pentru cel puțin două luni, pe durata vacanței de vară.

Potrivit sursei citate, pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.

Reprezentanții ANOFM menționează că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului Eures din cadrul agenției județene/municipale pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Teleorman, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, str. Dunării, nr.1, localitatea Alexandria, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13 ianuarie– 14 februarie, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0247/310.155, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Teleorman>Comunicare>Materiale informative.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.